Wij gaan elke winter op wintersport naar Zwitserland. Dit doen wij al jaren lang en we gaan altijd met onze eigen auto. Wij hadden eerst een Volkswagen Transporter van de zaak. Hier paste ontzettend veel in, hierdoor waren wij nooit met extra opslag ruimtes voor onze auto bezig. De keuze voor Zwitserland is ook een makkelijke aangezien wij vroeger op vakantie vrienden zijn geworden met een Zwitsers stel. Hier kunnen wij altijd bij in huis slapen en dit klikt gewoon ontzettend goed. Door deze gastvrijheid is een wintersport vakantie voor ons niet heel duur.

Nieuwe auto

Vlak voor de wintersport hebben wij onze auto verkocht en moeten wij een nieuwe auto uitzoeken om op onze bestemming te komen. De volgende auto die wij kiezen wordt geen bus meer. Wij zijn tot de conclusie gekomen dat de bus voor korte ritjes in ons dorp niet ideaal was. Wij zijn uitgekomen bij Skoda Enschede. Hier hebben wij gekozen voor een ontzettend mooie Skoda octavia. Deze auto voldeed aan al onze eisen. Het is een mooie stationwagen met veel zitruimte voor en achter. Ook biedt deze auto veel rijcomfort en is de prijs kwaliteit verhouding perfect. Alleen de laadruimte voor eigendommen is een stuk minder groot dan wat wij gewend waren. Hiervoor moeten wij met een oplossing komen.

Dak drager

Na wat onderzoek te hebben gedaan zijn wij uitgekomen bij de ideale oplossing voor onze wintersport bagage: een dak drager. Er zijn verschillende soorten dak dragers. Wij hebben natuurlijk een Skoda Octavia gekocht en dus zochten wij op internet op Dakdragers Skoda Octavia. Wij kwamen uit op de website van Farad box en hier zagen wij dat zo ongeveer elke auto een eigen specificatie heeft qua dak dragers. Wij hebben via hier een dak drager voor onze Skoda Octavia besteld en zijn hier ontzettend blij mee. Hier pasten al onze ski’s en skischoenen in. Dit zorgde ervoor dat de bagage achterin onze nieuwe auto kon waardoor wij alle belangrijke spullen mee konden nemen op vakantie.