Ben je op zoek naar transparante verpakkingszakjes voor het bewaren, vervoeren of verkopen van jouw producten? Dan heb je inmiddels vast ontdekt dat de keuze enorm is. Hoe vind je nu het type verpakking dat past bij jouw product en doel? Hieronder worden een aantal opties uitgelicht die je op weg helpen bij het maken van een keuze.

Polybags
Een polybag kenmerkt zich door een erg hoge helderheid van het materiaal. Dit betekent dat jouw product in deze verpakking optimaal zichtbaar is. Een perfecte optie dus wanneer je de zakjes wilt gebruiken voor het verkopen van jouw productaanbod. Denk onder meer aan producten van textiel, hobbymaterialen en papierwerk. Polybags zijn verder sterk en beschermen jouw producten tegen vuil en stof. Dit type verpakking is bedrukbaar. Polybags zijn verkrijgbaar in veel standaardmaten, maar ze kunnen ook op maat gemaakt worden voor jouw product.

Blokbodemzakken
Blokbodemzakken kun je krijgen in verschillende materialen, waaronder een transparante variant. Vanwege het heldere materiaal is ook deze zak heel geschikt voor het verkopen van producten die gezien mogen worden. Dankzij de handige blokbodem kun je jouw producten daarnaast verticaal presenteren. Deze zakken zijn heel geschikt voor het verpakken van voedingsmiddelen. De zakjes zijn verkrijgbaar in tal van maten.

Foliezakjes
Foliezakjes zijn een uitstekende keuze wanneer je jouw producten wilt beschermen tegen invloeden van buitenaf. Deze zakjes zijn heel sterk en scheuren niet uit. Dankzij de sluitstrip zijn de zakjes daarbij handig in gebruik. Foliezakjes zijn erg geschikt voor het bewaren of presenteren van kleine materialen en onderdelen. Ook voor deze zakjes heb je weer de keuze uit verschillende maten en uitvoeringen. Zo zijn er ook foliezakjes verkrijgbaar met een handig schrijfvlak.

Ritszakken
Net als foliezakjes bieden ritszakken eveneens een goede bescherming voor jouw artikelen. Deze zakjes zijn erg sterk, waardoor ze niet snel uit zullen scheuren. Daarbij hebben ze een goede waterbestendigheid en bieden ze bescherming tegen vuil en stof. Dankzij de toploper aan de bovenzijde van de verpakking kun je ritszakken gemakkelijk meermaals openen en sluiten. Ook dit type transparante zak is weer in heel diverse maten te bestellen.

Presentatie benodigdheden
Ga je de transparante zakjes gebruiken voor het presenteren van jouw productaanbod? Dan zijn er een aantal handige opties, specifiek voor een hangende presentatie. Veel transparante zakjes zijn standaard voorzien van een ophanggaatje. Soms kun je zelf kiezen voor een zakje met of juist zonder ophanghaakje. Losse plakhaakjes kopen kan natuurlijk ook.